Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


novenyemberek

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Utolsó változat Következő változat mindkét oldalon
novenyemberek [2020/10/05 10:20]
joe létrehozva
novenyemberek [2020/10/05 10:27]
joe
Sor 1: Sor 1:
-A növényemberek furcsa, visszataszító teremtmények. Távolból emberszerűnek tűnhetnek, de valójában igen groteszk figurák. Három-három és fél méteresre is megnőnek. Karjuk rövid, hajlékony, karmaik borotvaélesek. A tenyereik közepén található két szájuk. Testük teljesen csupasz, kék színű, kivéve arcuk közepén található egyetlen hatalmas dülledt szemet, ami hófehér. Fejüket sötét, 15-20 cm hosszú "haj" borítja, a hajszálak vastagabb kukacra emlékeztetnek, hasonlóan a görög mitológia gorgóihoz. Kb. 7 méter hosszú, vastag, a tövénél kerek, de a végén pengévé laposodó farkuk van.+A növényemberek furcsa, visszataszító teremtményei a [[barsoom|Barsoomnak]]. Távolból emberszerűnek tűnhetnek, de valójában igen groteszk figurák. Három-három és fél méteresre is megnőnek. Karjuk rövid, hajlékony, karmaik borotvaélesek. A tenyereik közepén található két szájuk. Testük teljesen csupasz, kék színű, kivéve arcuk közepén található egyetlen hatalmas dülledt szemet, ami hófehér. Fejüket sötét, 15-20 cm hosszú "haj" borítja, a hajszálak vastagabb kukacra emlékeztetnek, hasonlóan a görög mitológia gorgóihoz. Ez a haj igazából a lények füle, a hangokat érzékelik vele. Kb. 7 méter hosszú, vastag, a tövénél kerek, de a végén pengévé laposodó farkuk van. Ezt a harcokban igen eredményesen használják ellenfeleik agyoncsapására.
  
 Az utódaik a lények hóna alatt lógva fejlődnek, majd a megfelelő méret elérése után leválva ők is önálló lényé válnak. Az utódaik a lények hóna alatt lógva fejlődnek, majd a megfelelő méret elérése után leválva ők is önálló lényé válnak.
  
 +Alapvetően úgy táplálkoznak, hogy apró karjaikat a marsi fű fölött húzgálják, eközben az éles karmaikkal levágott füvet a tenyerükben lévő szájukba teszik. Nem csak növényevők, amennyiben sikerül elkapniuk állatokat vagy embereket, azokat is megeszik.
novenyemberek.txt · Utolsó módosítás: 2020/10/05 10:40 szerkesztette: joe